AKO Kom igen, skriv! Gästboken : skriv du med !
AKOvem?
Hästar
Mockfjärd
Skryt
Choklad
Färger
Filmer
Poesi
Texter
Växtverk
Länkar
 
 
 

 

Jag är en sån där som alltid kluddar i marginalen. Hopplös. Går inte att göra något åt. 
Irriterande för andra som närvarar på möten o.d., jag vet! Men...samtidigt finns det något 
härligt dagdrömmande i att skissa och tillåta sig att försvinna bort i tankens värld....klanka inte ner på "marginalkluddrare"!

Dessa bilder är inte marginalklotter, men de hade nog inte blivit till utan allt mitt fria skissande. Jag är inte så duktig på att måla fritt, men jag tycker att det är kul att teckna med ett motiv - ett foto, en fönsterutsikt, en person...det är lätt när man kan se sitt motiv och inte behöver fundera ut det själv! Jag tycker bäst om att teckna med blyerts, eftersom det är så enkelt och så lättillgängligt och dessutom erbjuder möjlighet att arbeta med detaljer på ett väldigt exakt sätt. Jag är ganska mycket perfektionist och vill att mina teckningar ska vara så verklighetstrogna som möjligt, eller åtminstone så lika motivet som möjligt. 
Akvarell har jag målat en del och det är fint till naturmotiv, men svårt eftersom en akvarellmålning lätt blir överarbetad - både som bild och rent tekniskt. (jag har målat sönder många akvarellpapper.....) Olja har jag provat ett par gånger och det vill jag lära mig mer om, akryl och pastell likaså.
Men tänk vad härligt det är egentligen, att man kan göra så mycket med ett papper, en blyertspenna, ett sudd och en stomp!

Klicka på ett namn för att se bilden i fråga!
 
 

Boss
Mango
Kanin
Mässvik
Hav, klippor
Earnie
Dead man I
Dead man II
Skrotbild...
Ansikte
Fjording
Morfar
Chaplin
 Ma:pa's bröllop
Roarrrr....