AKO
<<Tebax                           I Början...

Vår resa startade med ett besök hos släkten i Tyskland. Som vanligt blev vi väl mottagna av faster Inge med man Gottfried. Gottfried är under tillfrisknande från komplikationerna efter en hjärnblödning, som lika gärna hade kunnat göra honom totalt förlamad - men han ver pigg som en mört och grillade wurstar så det stod härliga till samt försökte få oss alla att förstå tjusningen med dieselmotorer - precis som vanligt! Skönt!! 
Bilden intill är från Gescher, där vi bor på semestern. Pappa och hans syskon växte upp där. Till skillnad från i Dalarna så byggs det frenetiskt i Gescher och hela bostadsområden tillkommer för varje år vi är där.  Där denna byggnad står var förut en hästhage - Blenkers Wiese.....  Nu är ängen ett minne blott och där finns istället frisersalong och solarium. 
 


Här är några bilder från kusin Juttas fantastiska trädgård i Coesfeld, Tyskland. Där finns tusen och åter tusen saker att förundras över (och bli avundsjuk på.....) men marsvinen var allt det gulligaste !!
 

  Vi gästade naturligtvis konserten med vårt tyska favoritband - The Haus Hall Band - då de spelade på en fest.  Haus Hall är ett hem för utvecklingsstörda, och Kusin Juttas man Gert arbetar där, så vi har ofta haft anledning att besöka stället och de som lever där. Det är underbart att få del av den livsglädje som finns bland dem som vi kallar "störda". De är spontana, generösa och GLADA! ...Jag undrar ibland vilka det är som är störda egentligen - de, eller vi?  De är i alla fall lyckliga.....      Efter mellanlandningen tog vi färjan över till England....

          Det första vi gjorde då vi steg ur bilen i Clacton-on-Sea..... 
          WAAAHHHOOO!!!! Sandstrand!!! Kasta smörgås!!

 
 
 
 

                    London & the Dome       Gardens of the rose         Salisbury och Stonehenge